項目標簽/Project Label

對話幼兒園——設計本真的一面與幼兒園直接對話。
Dialogue Kindergarten - Design the original side and talk directly to the kindergarten.
伯樂菲爾幼兒園——簡介
Bolefield International Kindergarten

項目基地位于陜西省八百里秦川腹地,渭水穿南,嵕山亙北,山水俱陽的咸陽。咸陽東鄰省會十三朝古都西安,建筑由兩個主體量組成,建筑外墻采用白色為主要,我們的設計師希望能夠創造一個與外界隔絕,專門留給兒童的心靈歸屬的空間與場所。在相對簡單的內院立面體系塑造中,整體造型在尺寸和顏色運用上都極致簡單且抽象,純凈而簡單的單色風格,賦予了當代建筑設計的優美,找到一種與現實剝離的獨特藝術體驗。

The project base is located in the hinterland of Qinchuan, 800 miles in Shaanxi Province, with the south of the river, the north of the mountain, and the Xianyang of the mountains and rivers. Xianyang is adjacent to the ancient capital of Xi'an in the thirteenth dynasty. The building consists of two main bodies. The exterior of the building is white. Our designers hope to create a space and place that is isolated from the outside world and reserved for the children. In the relatively simple inner courtyard fa?ade system, the overall shape is extremely simple and abstract in size and color. The pure and simple monochrome style gives the contemporary architectural design beautiful and finds a unique and practically stripped Artistic experience.

金點子 | Lightning Inspiration


圓形圖案的立體感循環是打造層次性的韻律演繹,協調與節奏讓空間不繁復不紊亂,圓潤空間使得整個空間建筑看上去充滿活力,在短時間內吸引了孩子的目光,形成了建筑設計的焦點,此建筑外形的表現力和親和力都耐人尋味,風格統一的圓形幾何雕刻在墻面上,更讓墻上充滿了生機。大小不一的圓形空洞代替了傳統的大玻璃,富有童趣的立面創意,在形式上更加的新鮮和具有藝術感,這能讓小朋友多了一份想象的空間,讓他們學會用不同的角度和視角去看窗外的世界。該項目周邊光線充足,有美麗的綠樹環繞,一切美好映于地面及綠色的屋頂上,蔥郁的自然景觀與建筑之間形成了一個和諧的關系,使得空間景觀層次更為豐富,也更好地滿足兒童探索與求知的天性。

The three-dimensional circular cycle of the circular pattern creates a hierarchical rhythm interpretation. The coordination and rhythm make the space not complicated and chaotic. The rounded space makes the whole space building look vibrant, attracting the children's eyes in a short time and forming the architectural design. The focus of the building's appearance and affinity is intriguing. The uniform circular geometry is engraved on the wall, which makes the wall full of vitality. The circular hollows of different sizes replace the traditional large glass, the childlike fa?ade creativity, the form is more fresh and artistic, which can make the children have an imaginary space, let them learn to use different The angle and perspective to see the world outside the window. The surrounding area of the project is full of light, surrounded by beautiful green trees. All the beautiful scenery is reflected on the ground and the green roof. The lush natural landscape and the building form a harmonious relationship, which makes the space landscape more abundant and better. The land meets the nature of children's exploration and knowledge.

設計生成 | Conceive Outline


理想輸出 | Wish Fulfillment